Amb un ampli historial en medicina odontològica, avalat per 55 anys de trajectòria i amb el Dr. Francesc Marcet al capdavant des de fa més de 30 anys, el nostre objectiu és oferir la millor qualitat, tant a nivell professional com humà, per al que comptem amb un gran equip de professionals que ofereixen a cada pacient una atenció personalitzada.

El nostre equip de professionals dirigit pel Dr. Francesc Marcet, està altament qualificat i en constant formació. La clínica dental està integrada amb la tecnologia necessària per garantir excel·lents resultats en els tractaments.

La nostra finalitat és preservar al màxim la seva dentició natural mitjançant la prevenció de les malalties dentals i buscar l’excel·lència en tots els nostres tractaments. Gràcies als avanços dentals tecnològics podem oferir restauracions biològiques, funcionals i estètiques amb tractaments mínimament invasius que queden integrades amb naturalitat en el seu somriure.

La seva trajectòria històrica la posiciona com una de les clíniques de referència a Vilafranca del Penedès i comarca.


Instal·lacions

La clínica del Dr. Marcet disposa de:

  • Recepció i sala d’espera separades de les zones de tractament
  • 3 boxes completament equipats per a qualsevol tractament
  • Sala de radiologia extra oral amb ortopantomografia i TAC Dental (tomografia axial computeritzada)
  • Zona d’esterilització amb 2 autoclaus tipus A i B. En aquesta sala es neteja i esterilitza tot el material amb el màxim rigor. Disposem d’un control d’espores en el qual es controla la perfecta esterilització del material i un registre dels tests de bon funcionament de l’autoclau.
  • Laboratori i zona de guixos, on es confeccionen els models i treballs de pròtesi.